måndag 16 juni 2008

Tack Fröken Fryd

Idag blev jag så glad så att jag grät..! När jag kom hem från jobbet hade jag fått ett paket. Det var från Maria, den gulliga danska tjejen som har bloggen Fröken Fryd.

Det här rosa vackra paketet fick tålmodigt vänta på att öppnas, så att jag kunde föreviga det på bild.

Och här är det fantastiska innehållet. Det var nu jag började gråta. Att någon kan vara så otroligt snäll och gullig att skicka en sån här fin gåva till någon som hon inte känner alls gjorde att tårarna rullade ner för kinderna..Jag blev så rörd! Tack snälla goa Maria, du är fantastisk! En jättesöt box (som min dotter genast frågade om hon fick *hihi*), en underbar ängla-relief, ett fint hjärta med band av den danska flaggan och litet hänge, och sist men inte minst en jättefin väska som ser ut som en topp!

Dessa rosor har jag plockat och vill ge dig Maria, och en stor kram!!!


Sedan skulle jag vilja be om ursäkt till er som skrivit till mig de senaste dagarna och inte fått svar. Jag har inte hunnit svara på alla kommentarer. Tiden har helt enkelt inte räckt till. Men ni skall veta att jag uppskattar era ord jättemycket! TACK snälla!
I kväll, när det regnar (!) skall jag passa på att titta in till er och se vad ni hittat på de senaste dagarna :)
Jag har fått en Award av "Snäckornas Sjö" ! Jag har lagt den högst uppe i här i högermarginalen. Tack snälla fröken M! Jag ger den såklart tillbaks till dig för att din blogg är så vacker och för att du är en så rolig och go person. Sedan skall man ge den vidare men denna gången kan jag bara inte välja fyra utan låter alla i min länklista få den. Ni ger mig alla otroligt mycket inspiration!
Stor kram till er alla!
Mia

205 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 205 av 205
Jeckson sa...

Your work is outstanding! Thanks for sharing this incredible website with such dedication.

Merida Bikes For Sale sa...

At MyGALF, customer satisfaction is our priority. With a user-friendly online platform, secure payment options, and nationwide delivery, we strive to make your shopping experience seamless and enjoyable.

Buy Vaniqa Cream Online in Australia sa...

The website provides numerous beneficial services to the customers. Firstly, it provides the best quality medications to the customers and that too at an affordable price.

Kamagra oral jelly in Australia sa...

The website has various online payment modes through which customers can pay for the products.

Emma Watson sa...

Thanks for sharing an informative blog, Lilla Blanka Interior Design makes a house so good looking and beautiful keep doing this great work and more house beautiful and same as you University Assignment Help help for the students who are struggling to gets high marks in there assignments experts help for his assignments after that they can easily achieve high mark in university assignments.

«Äldst ‹Äldre   201 – 205 av 205   Nyare› Senaste»