torsdag 17 april 2008

Pall och paj - Stool and pie

Vad har en pall och paj gemensamt undrar ni nog nu..? :)
Jo, förutom att det börjar på samma bokstav och syns i samma inlägg hos mig så är det två av mina storfavoriter! Den här lilla cremevita pallen i shabby chic har jag fyndat på loppis, jag tycker jättemycket om den :)

Tycker den skall vara lite shabby i hörnena :) Hur udda är man (läs: Lilla Blanka) när man kan sitta och titta på sin lilla cremevita pall med ett lyckligt leende på läpparna..?

Här står vallmoplantorna på tillväxt. Älskar stora rosa (eller röda för den delen) vallmoblommor i stora fält...Heja Österlen! (Där finns det fina vallmofält kan jag intyga) Nu tror jag inte jag lyckas få vallmo till ett helt fält, men hoppas på några fina blommor i alla fall..

Igår gjorde jag rabarberpaj med vaniljsås till familjens glädje. Skall nog erkänna att det var mycket för att jag blev så fruktansvärt sugen på rabarberpaj när jag såg de fina rabarberna ligga där i affären och se goda ut :)

Här får ni receptet på en lite annorlunda smulpaj, väldigt god!


Stor vårkram
Mia

Hi!
This post is about my beloved creamy white stool á la shabby chic and... rhubarb-pie :)
Those are two things I really love :)
The pot contains my poppy seeds...I hope they grow into lovely big pink flowers this summer :)
If you want the recipe for this rhubarb-pie just e-mail me and I´ll translate it for you....to english, that is..my spanish, german and italian is so-so these days :)
Big hug
Mia

83 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
Mmm vilken mumsig paj! Vi åt hallonpaj härom kvällen. Alltid lika uppskattat av familjen :)
Vilken söt liten pall du har! Jag ler också när jag ser den :)
Åh har du planterat vallmo?! Då tänker jag på somrarna i skåne när jag var barn. Alltid försökte jag plocka dem men stjälken var så hård och när jag väl fick loss den så trillade alla blad av, hihi.
Kram!

Nicole sa...

Söt pall och söt paj =). Krukan är gullig den också. Snart kommer nog rabarbern upp i trädgårdslandet, den hör ju till de första.
Vi har lite röd vallmo i vår trädgård, men det brukar vara en kort fröjd då den blommar, det går på någon dag...Men vackra är blommorna!

Betonggården sa...

Förstår att dessa båda är dina favoriter! :)
Rabarberpaj är ju så gott!! Blev väldigt sugen nu! Kanske skulle ta och överraska mannen med lite gott till TVn ikväll? :)

Gårdsromantik sa...

Håller med dig - pallen är så där charmigt nöt som de skall vara!
Det där receptet skall jag spara till rabarbern mognar ! MUMS!

Kram Maud

Jenny Oak Fae sa...

Hahahah! Jag är också udda isåfall, men det tycker jag bara är BRA att vara!

Härligt med rabarberpaj, jag har snart egna rabarber att plocka i trädgården, de första späda är ju alltid godast!

: )

Kram, Jenny

<3

Änglahem sa...

Oj så fint hörne du har där!! Pallen är ju jättefin!!
Åh vad du hade blivit populär hos min make om du bjudit på rabarber paj, hans favorit!!

Ha det!

Kram/Ulrika

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Jamän hur läcker var inte den kombinationen då eller...*LER*

håller med dig...fin fin pall, super gott med paj!

kram Pernilla

Nettan sa...

Fin pall& härlinga zinkbyttor, tack för receptet på den mumsiga pajen =0) !
Kram Nettan

My Lovely Things sa...

hello!!!
åh jag är en stooor paj fantast med...älskar paj mat eller fika..mums....

Vallmo ja har med köpt olika sorters..har stora vallmo i rabatten...

så fint du har gjort på din pall..

den här pajen ska jag snart göra..

kram anna

Mjuka sa...

förstår att du älskar din pall, den är helt ljuvlig!!
Pajen ser också oförskämt god ut. Måste testa receptet.
kraaaaam malin

Skogsdoft & havsbris sa...

Gullig pall! Mamma har en liknande. Såg en jättefin pall på loppis för nån vecka sen, men den var så dyr... Men finns den kavr nästa gång jag har vägarna förbi så kanske den trots allt följer med hem!
Blev ju riktigt sugen på rabarberpaj... Måste ta och testa ditt recept någon dag, har fortfarande lite rabarber kvar i frysen som jag borde använda upp!

IKT i min vardag sa...

Yummi pall och yummi paj!
Lika söta båda två ;-)

Kram

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Vilket fint inlägg och dina bilder är ju så ljuvliga . Fint med notpappret runt vallmokrukan , me like och jag gillar vallmor oxå !!
Rabarberpaj är lika med vår för mej , men jag tror inte det har kommit upp några rabarber här hos mej :-)
Ha det gott !
Kram/Lotta

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Ha , ha ! Jo då jag har fått lite exclusive förhandsinfo , och det är verkligen jätteskoj och modigt !!! Men mer säger jag inte ;-)
Kramisar !!

Unknown sa...

Nu blev jag också sugen på rabarberpaj! Jag kan snart plocka späda i min trägård med, mums.

Pallen är ursöt och jag tackar för planteringstipset för jag tänkte så mina vallmofrön på friland senare men det kanske är klokast att så dem inne först! Jag plockade hos min bästa väninna förra året, hon hyr ett gammalt hus med gamla växter(som hon själv knappt vet om, haha, tur för mig)
Kram Pia

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Fantastiskt fin shabby pall!

Kan inte annat än hålla med dig om stora röda fält med vallmo. Så vackert. jag har mina rötter på gotland och därifrån minns jag hur vi sprang omkring och plockade STORA fång med vallmo och vackert blå blåklint:)

Kram Annica

Malin - I min trädgård sa...

mmmm vad smaskigt et låter! Måste prova!

Ja verkligen härlig pall! Är själv ute efter en liknande, de är ju inte bara fina utan även praktiska.

Vad snyggt du gjort som ytterkruka till dina sådder. Bra idé! Ser ganska trist ut annars...

Ha en skön kväll! Vi ska lyxa till det lite eftersom min man är ledig imorgon. Vi låtsas att det är fredag ;).

Kram!

C De-sign sa...

Jag förstår att du kan sitta och titta på din lilla pall..... visst är det härligt att njuta av sina saker, det är ju det man ska göra!!!!!!!! Pajen låter god.....min raberber är på väg upp..snart så! Ha en fin kväll!
Kram fr C

Anonym sa...

Ton shaby stool and I like very much, I also planted the seeds of poppies, my shoots are like tiennes!
Your cake is very tasty!
See you soon
Bisous

Solsjö - Under en vind sa...

HI hi....bara ler då jag läser om ditt leende gentemot pallen...skönt att man inte är ensam om att ibland nästan känna sig förälskad inför något materiellt ting som gör en lycklig då man hittat det! Det är såna där saker som man INTE kan leva utan! fniss....

Om det blev nån paj över så förväntar jag mig förstås att resterna skickas till min adress *ler*! Rabarberpaj är en favorit!

Hoppas att du haft en skön torsdag och samtidigt passar jag på att önska dig en riktigt skön helg! imorgon är det redan fredag igen och nästa helg så ses vi...va kul det ska bli! Vi får hålla tummarna så att vi har solen med oss!

Stor kram!

Anonym sa...

åh din lyckans OST som har hittat den fina pallen =)
en kompis till mig har en varmt röd shabby från sin barndom som jag mer än gärna skulle lägga vantarna på men men ;-) *fniss*

fint stilleben du har fått till på fotot *gillar*

du är ju så duktig!

kram

sommar-rummet sa...

Söt liten pall och pajen såg oxå söt å go ut, ska spara å testa när rabarbern kan skördas. Ha det gott i helgen! KRAM

Karin i Villa Grå sa...

Hej Mia!

Jag ler också fånigt åt din fina pall, så vi är minst två som är lite koko i huvudet ;-)

Rabarberpaj är SÅ gott! Jag väntar otåligt på att rabarbern ute i trädgården ska ta fart på allvar, så ska det bli paj här också *dregglar*

Klart att det inte syntes något daller på fotot du fick, där var jag ju fullt påklädd, ha ha! No need to worry, det skulle aldrig falla mig in att skicka andra sorters bilder :-O

Synestesi är vanligt, framför allt bland kvinnor (vi är helt enkelt smartare än de stackars männen) och bland autister. Kanske förknippar du vissa bokstäver med bestämda färger, så att ord kan domineras av en viss färg? Eller så har olika ljud en viss färg eller form? Det är synestesi! När jag var liten var alla ord starkt färgade eftersom bokstäverna hade bestämda färger. Idag har det luckrats upp lite, men mitt namn har alltid varit och kommer alltid att vara stort, gult och fyrkantigt :-( Ditt namn, Mia, har en varm röd färg som drar en aning åt rost :-)

Åh, det som är hemligt är snart ingen hemlis ;-) Kolla mejlen framöver! Men sedan får jag inte berätta för fler utan att min käre make flyger i luften ;-)

Ha en bra kväll, vännen!

Kram, Karin

MODERN COUNTRY sa...

Heia Mia!

Ja, nå var jeg tidligere ute :)
Ojoj, som dagene flyr, snart er det weekend igjen! Ja, og da gjelder min siste post allikevel, haha...gud så treg jeg har vært denne uken. Jaja, vi får ta det igjen.
Jo du snakker om den lille pallen du, den er sååå søt!! Du vil ikke tro det, men jeg satt å så på en liten og søt en for bare ett par timer siden. Nå undrer jeg om jeg ikke skal kjøpe den allikevel når jeg ser din fine.

Rabarbarapai ja, mums! Det ser jammen godt ut!! Husker da vi var små og plukket fra hagen. Mamma lagde ofte rabarbaragrøt. Det var godt det og.
Ja og i dag har vi hatt kylling med lime her. Jeg printet ut oppskriften din her om dagen, det var også godt!
(Matvrak, fniss..)

Håper du får en fin vårdag i morgen vennen!
Puss

Gry sa...

Men gud, vad sugen jag blir på rabarberpaj!!! Hjälp, affärerna stänger om 50 minuter,ha,ha.... Får nog vänta tills i morgon ;-) Det här riskerar att bli en till Lilla Blanka-favorit hemma hos oss!

Mamma och pappa kommer på besök i helgen, för första gången på ett år! Min pappa har, som du kanske läst om på min blogg, legat på sjukhus större delen av gångna året pga läkarmiss. Han har överlevt- trots alla odds- och nu äntligen kommer de till oss. Jag ska bjuda på pajen någon gång under helgen, för den verkar underbart god, och med en vårlig smak som är ytterst välkommen.

Hm.... så du har förslag på förlag till mig? Låter helt perfekt. Jag har inte kontaktat någon själv, så jag tar tacksamt och ödmjukast emot förslag ;-)

Måste skratta lite åt din förkärlek för pallen. Jag kan också bli sådär småkär i vissa saker. Kommer särskilt ihåg en gul filt, i ylle, som var den första grejen vi inhandlade till vårt gemensamma hem, jag och maken. Filten är inte längre vår smak- egentligen- men den får hänga med av nostalgiska skäl.

Ha en skön kväll och en fin start på helgen. Hoppas vi får sådär härligt väder som utlovats ;-)

kram Gry

Kol och Rosors sa...

Tack för receptet på paj,ska prova när rabarbern växt till sig...
Charmig pall,bra att ha till mycket. Härligt med röd vallmo, kan nästan se hur den vajar i vinden... Det vackraste jag sett på bild är vallmo och ringblommar sått på en större yta... Det funderar jag på...

Ha det så gott!
Kram
L-Lott

Vardagstugg sa...

Den pajen får det nog bli att prova till helgen! lät ju väldigt gott.. slurp!

trevlig helg på dig!

Annelie

Syster vit sa...

Ja pallen är ur söt, precis lagom skavd. var har du fått tag i notpappret runt krukan...eller har du köpt det så?
Kram
Marina

Annas skattkammare sa...

Vilka vackra bilder man möttes av här då! Försår att du har ett leende på läpparna när du ser den fina pallen.. så fint med notpappret runt krukan också.. va gott det lät med rabarberpaj! *sugen* =) Kram /Anna

lottens vita och gröna sa...

hallå såååå fin pall, underbart med patina tycker jag med! vad fint du lindat in dina fröbebisar! ohhhhhh smulpaj, goti! kram lotten

Ninis74 sa...

RABARBERPAJ! MUMS!
Ha en fin kväll!

Designe sa...

Oj, så fina trädgårdsbilder nedan! Här är det flera veckor kvar innan det blir grönt och trädgårdsdax!

Så fin skavd pall och gulligt med plantorna i den fina krukan med notpapper! Mums va gott med paj!..det var längesen! Kram

Mamma C sa...

Vad god den ser ut. Det här receptet får man spara och prova när ens egna kommit upp.
Kram mamma c

Anna sa...

Rabarberpaj!!!! Åh, va det vattnas i munnen! Min syster gjorde rabarbermazariner idag.. Låter det gott? Det är det nämligen - det syrliga med det söta!

Du verkar verkligen huslig! Trevligt att se! Jag tittar in snart igen!

ColonialEast sa...

Åh vad man blir sugen på rabarberpaj nu då! Min mans absoluta favorit!! KRAM!

MiaMaria sa...

Hej!

Vaker och musig...pall och paj!
Gissa om man skulle vilja ha en bit????????

Ha´det så gott!
Miamaria

Marie sa...

Jag ser dig framför mig sitta och le förälskat mot pallen, hihi. Jag är nämligen precis likadan, tänk att man kan bli så förtjust i vissa saker. Pallen är jättesöt och vad fint det var med notpappret runt krukan.
Rabarberpaj är supergott! Tänk när man kan gå ut och plocka in sina egna, mums!

Ha en trevlig helg Mia!
Kramar Marie

vosgesparis sa...

it is so nice to exchange all this wonderful ideas , like yours , using music paper ;) really nice done.

Tingeltangel sa...

Visst är det härligt att man kan finna lycka i materiella ting också. Förstår precis hur du menar att det känns. Jag tror vi alla kan ha sådana saker. Rabarberpaj - vilket underbart vårtecken!

Tingeltangel sa...

Visst är det härligt att man kan finna lycka i materiella ting också. Förstår precis hur du menar att det känns. Jag tror vi alla kan ha sådana saker. Rabarberpaj - vilket underbart vårtecken!

BailiwickStudio sa...

I discovered rhubarb pie after I married my husband and his grandmother made it for us. Now I make it for Will once in a while - it's very good! ::Jill

Anonym sa...

va fint att du klätt in krukan med note papper!

LantlivsAnette sa...

Vilken underbart fin pall..och alla saker som är på den också..du kan du..
Och tack för ett gott recept..det måste jag ju prova..gottegris som jag är..hii..hii..
Du , kanske du kan hitta en fin lampa ivår butik..vi har öppnat web butiken idag..kolla på min blogg så får du adressen dit !
Kram Anette

Zizzi sa...

Vad fint det var med notpapper runt krukan...det ska jag nog göra på några av mina fula krukor. Har du limmat fast det, eller bara tejpat ihop bladet eller hur?
Kram cissi

Tracie~MyPetiteMaison sa...

Hi Mia,
The shabby white stool is so pretty and I love the little planting pot with sheet music - so sweet, I hope your seeds grow into beautiful pink flowers for you (they will!).
The rhubarb pie looks very yummy too!
Happy Day!
xo~Tracie

Lilla Trollbacken sa...

Pajen ser väldans god ut. Den måste provas bums!!
Visst är det sött med pallar och din är jättefin. Hoppas du får fina blommor. Själv har jag köpt Dahlior som jag nu ska plantera inne först så det går lite fortare när det kommer ut!
Kram
Gabrielle

Mitt vita lantliv sa...

Hejsan.. tack för komentaren...

Jag har aldrig varit inne på din blogg, men nu efter en stunds tittande måste jag säga att du har ett vackert hem...

Ha det gott i vårsolen..
Kramar Daniel

Anna sa...

Hej!

Pallen är underbar och precis så shabby som vi gillar:) Så vackert med notpappret runt krukan med vallmo! Jag älskar vallmo och skulle vilja ha hela trädgården full:)

Mums - pajen ser supersmarrig ut!
Tack för receptet!

Ha en skön dag!
Kram
:)Anna

Maria sa...

Den var fin!!
Imorgon skall jag stå på andra sidan utav loppisbordet, skall nämligen prova på att sälja lite. Får väl hoppas att jag inte behöver ta med mig allt för mycket hem igen!

n o r d i n g å r d e n sa...

Å tack för det goda pajreceptet! Jag älskar rabarberpaj och ett recept med, det lägger jag ut senare i vår... vilket fint inlägg du hade med den helläckra pallen och så läckert med notpapperet runt vallmon! Måste härmas!; ) Trevlig & solig helg önskar jag dig! Mari.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Visst kan man vä le åt en liten pall! Den är ju så söt!
Vallmo...det var min favoritblomma när jag var liten, plockade den i buketter, men den vissnade alltför fort, men jag plockade den iaf.
Visst är den vacker!
kram
marie

marga sa...

Thanks for your visit to my blog...hope you don't mind that i pute your blog on my bloglist. I find your blog very pretty and i will come back too visit. Love the idea for using musicpaper on a flowerpot!!!! I saw on one of your foto's the book "Franske Stemninger". I got it too this week, what a pretty book that is.

Ps. hope you can read my post....my english is not that good.

Tvert-om-tanten sa...

Selvfølgelig kan man sitte med et smil på leppene og se på en eiendel man liker godt, det er det flere som gjør!
Fin gammel pall :-) og paien så også god ut!
God helg!
Klem

My White Cottage sa...

Så smarrigt med rabarberpaj! Här i vår nya trädgård finns inga rabarber så det är något som ska planteras inom kort. Det MÅSTE ju finnas i varje trädgård tycker jag!

Någon vallmo har vi inte heller vad jag vet, men eftersom vi bor på Österlen har vi ju ändå nära till dom... :) Har faktiskt fått pionvallmo frön från Maria (Jag blommar) som ska ner i jorden, förhoppningsvis också det inom kort!

Din slitna pall är ursöt. Förstår att du är lycklig över den!

Önskar dig den bästa av helger!
Snart ses vi - så kul!
Många kramar Jenny

Maria renoverar sa...

Hej!
Vilken härlig blogg du har. Man kan till och med känna dofter när man läser den.
Ha en bra helg!
Hälsn MARIA

Sara sa...

Söt pall och tack för receptet. Älskar rabarberpaj.
Kram Sara

~~*Pennyshouse*~~ sa...

kikar in å tackar för tipset på hur jag ska göra.Passar på att önska dig å de dina en underbar skön helg ute i vårluften.

Kram Pernilla

Helena Sjögren sa...

Mumsigt med paj... Så blev jag sugen på det med. Kanske kan höra med dottern i eftermiddag om hon fixar en åt oss. Hon älskar att baka. Trevlig helg !Helena

sagolikflora sa...

Hej Mia!
Jag har missat en massa mysiga inlägg hos dig ser jag =)
Pallen är så himla fin och jag blev ju såklart kär i ditt rosklot din kära man gett dig. Såg såna på mässan, ville bara rulla det med mig hem. Det finns ett ganska så stort oxå som jag vill ha i trädgården. Fina tulpaner har du i din!!! Jag Hoppas du får en mydig helg. Kram kram --<@ Caroline

Anonym sa...

Hihi.. nä du är inte udda alls. Pallen är jättefin :)

junhe sa...

pajen såg verkligen god & frestande ut!!! och vilket bra tips...att klä in krukan i notpapper =) ha en bra helg/ kram junhe

Majas mammelucker sa...

Halloj!
Vad mycket fint du fyndat..jag älskar små pallar..förstår hur du känner..krukan blev jätte fin med not papperet runt om..
vad fiffig du är då..
rabarberpajen ska jag defenitivt prova..mums..Ha en hörlig kväll!!
Kram Maria

drömmen om vitt sa...

Underbart gott med paj, kanske skulle till att baka i helgen. Vilken söt liten pall, min dotter har gjort en liknande i slöjden, älskar att den är lite sliten.
Ha det så gott!
Lotta:)

Solveig sa...

Mumsi mumsi! Ser smask deilig ut med pai.

Nydelig stilleben du har laget - I love!

Ann-Catrin sa...

Mums.. gillar när man lägger ut lite recept..och det här verkar ju varra riktigt bra!!!

Och så söt pall och kruka.. underbara ting!!

du har en utmaning inne hos mig..hoppas du vill anta den!!

Kram på dig A-C

Maria sa...

Mnn... får lyst til pai ja - mums !

Og fin pall også, forstår godt di smiler for dig, he he.

Klem Maria

Abacaxi & Hortelã sa...

Oooohhhh, what a lovely little bench is that!
And what an idea, this music paper around the little vase... will remember that!
Have a nice weekend!
Chantal

♥ Pia... sa...

Ja du ...säg rabarberpaj ..och jag blir lyriskt..nått så förunderligt gott..mums...visade ett inlägg med ett recept på min mammas goa rabarberpaj förra säsongen..den är supergooo..men nu ska jag testa ett nytt recept så fort de små godingarna behagar sticka upp..:)...pallen din söt...skulle sitta på den och bara njuta...ha en goo helg..♥ ...PIA

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Marja Kristiina sa...

Hej Mia! Tack snälla du för din gulliga kommentar! Och vilka härliga bilder du visar här!!

Ha en go helg!

Guldkorn i min vardag! sa...

Vilken söt liten pall, en sån som man kan flytta efter humör.
tack för receptet på pajen, ska prova fast några rabarber har vi ännu inte ens på affären här så det får bli blåbär från frysen.
Kram Ulla-Bella

Livet och träning sa...

Jag tycker också att pallen är jätte fin,visst är härligt med hela vallmo ängar,jag kanske själv skulle prova att så lite,brukar dom ta sig bra för dig ?
Ha en trevlig helg
kram y.

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

ÅÅ så gott det såg ut ju!!! MUmms..o så fin kruka..ja härligt nu när man kan va ute o fixa lite mer...bästa tiden framför sg ju...UNDERBART!!!

Ha det så fint!!
Soliga lördags kramar Millan!!

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Mia,

Suck jag har lite att göra ikväll ser jag, springa runt bland alla bloggar och justera. Kommentaren ovan är INTE från mej!! Utan ngn som har tagit mitt namn och startat en blogg! En blogg som hon nu raderat men det underliga är att hon kommenterat hos såååå många denna morgon men inte kände till mej! Ja, alltså, jag är väl inte kändast i stan men har dock bloggat i 14 månader och många känner till mej. Trist och skumt. Så jag får traska vidare och skriva hos alla andra med... men så du vet, ngn swapblogg kommer jag aldrig att skaffa... ha en skön lördag Mia! Mari.

Hannis sa...

Men vem ler väll inte åt en söt pall??
Den är nog kusin med min=))

Rabarber!
Kom på nu att jag har det i frysen!
Det får bli morgondagens efterrätt.

Ha en fin fortsatt helg//
Kram Hannis

Jes/Vita villa vila sa...

Underbara bilder allihop!!! Tänk man blir så glad när man kikar in här på din underbara blogg - varje gång! Härligt! Keep up the good work vännen & tack för all inspiration ♥

Kram! Jes

Nygammalt sa...

Åååh, jag älskar små pallar. Underbara bilder du visar.
Kram och ha en fortsatt skön helg.

Nygammalt sa...

Åååh, jag älskar små pallar. Underbara bilder du visar.
Kram och ha en fortsatt skön helg.

johanna sa...

Hej
Ja vallmo är så vackert!
Vad go din paj ser ut ,vad spännande med kokos i ,det måste jag pröva=)
Kraam

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Fin pall och mycket söt kruka hemmagjord? har ejbloggat på flera veckor datorn är knäpp den dör jämt glappt någonstans? maken ska kolla på den när han kommer hem fr Kina på Torsdag,själv har jag tapetserat när han varit borta som jag måste fota .Ha en härlig söndag nu ska jag ut i målar verkstan kram Maria

Beas sa...

Spröda vallmoblommor tillhör också mina favoriter. Röda ska de vara...och så där riktigt "prassliga". Lycka till med odlingen!

Kram Bea

pudelflicka sa...

Vad härligt att få sina ägna potatisar.
Fortfarande inga valpar och som du kan se på bilden är hon så stor.
Ha en bra dag.
Hedvig

tataseigh sa...

weblink have a peek at these guys you could try this out Fendi Dolabuy visit Read Full Report