onsdag 22 oktober 2008

Gammalt skrivbord - Old desk

Först av allt vill jag säga tusen tack för era goa krya-på-dig-hälsningar! Det är inte klokt vad "okända" människor bryr sig. Nu tycker jag ju i och för sig inte att ni är så okända. Jag ser ju er som goda vänner, vissa har jag blivit så god vän med genom bloggandet att jag anser de hör till mina allra bästa vänner. *kram*
Jag mår bra igen efter halsfluss-pärsen...och i eftermiddags fick jag lust att slipa lite på mitt nyvunna fynd, skrivbordet. Jag fick bort den högblanka lite gulnande färgen och efteråt tycker jag det ser riktigt mysigt ut :) Så mysigt att jag var tvungen att provpyssla lite vid det *hihi*

Mina inslagna tvålar började ta slut så det var dags för lite nya :)

Här är skrivbordet i sin helhet. Jag har "åldrat" det genom att slipa på kanter och under beslagen.
Livet genom en rakspegel, eller kanske inte livet utan snarare en kammarljusstake i gjutjärn som jag fått av en jobbarkompis.
Några penslar och kalligrafi-bläckpennorna i en gammal konservburk i glas.

Jag ställde en hylla med en massa fack på sidan av skrivbordet. Där får jag plats med papper, böcker och annat som behövs för en liten pysselstund.

Ha det så jättebra! I kväll skall jag ta mig en lååång bloggrunda och se vad ni hittat på de senaste dagarna :)
Stor kram
Mia
-
Hi!

I´ve decided to write in english in my posts again. The Google translator works ok, but sometimes the translation gets really weird :) What do you think, do you prefer my english or the one provided by Google?

I´ve recovered from the tonsillitis, phew :)
This afternoon I started to work with the old desk that I bought last week. I used some sand paper to remove the glossy surface to get the "antique/shabby" look that I like. I think it turned out quite cosy, so after the "treatment" I felt like doing some crafts. I did a couple of wrapped soaps. I like to give them away to my friends. One of the soaps is in Mexico ;)

On the desk I have placed an old shaving mirror, a chamber candlestick and then I´ve used an old glass tin/can for some pencils and paintbrushes.
Have a nice evening,
Mia

85 kommentarer:

Dalatorpet sa...

Nice, längtar tills mitt skrivbord blir klar... suck

Dalatorpet sa...

Nice, längtar tills mitt skrivbord blir klar... suck

Jenny Oak Fae sa...

Både vackert & praktiskt!!!

: )

KRAM, Jenny

<3

Solsjö - Under en vind sa...

Hej min vän!!!

Vad skönt att du frisknat till! Har tänkt på dig må du tro, men är verkligen dålig på att lämna spår efter mig nu...tassar runt i kulisserna....fniss....Tur att bloggkoll finns så man kan läsa inlägg som görs iallafall!

Vilken underbar pysselhörna du fått nu! Ett sånt skrivbord har sonen på sitt rum också, har hängt med sedan jag var barn....
Där kommer massor av fint att produceras!

Nu har ni snart bloggträffen, vad kul! Känns tråkigt att jag ej kan vara med, men det kommer väl fler tillfällen....I helgen står en del annat på schemat för vår del...

Ha det gott, vi hörs! Kramar!

Anonym sa...

Jag säger bara en sak

Lovely Mrs Blanka, Lovely!

Kramizar från en Hondjävul, nu ska vi på den årliga Halloweenfesten i skolan. Jag blir escorterad av Mr Dracula himself :D

Anneli sa...

Skönt att du är frisk igen -
Vilket superfint skrivbord, har ett lika dant som min dotter har nu för tillfälligt med det är målat svart - ska väl se om man kanske får ta det snart igen... ;)
Kramis/Annelie

MiA sa...

Wow! Så jätteläckert skrivbordet blev. Det fick du till riktigt bra :)

Ha en skön kväll!
MiA

Julias vita drömmar sa...

Njuter av dina fantastiska bilder. Härligt med stora bilder, måste nog jag också ha tror jag :)

Tack för din rara kommentar inne hos mig, den värmde, kram!

Knitty, Vintage and Rosy sa...

Thank you for posting in English. I know what you mean with the Google translator. Sometimes it doesn't make much sense.

I am glad you are feeling better.

The paint is lovely on the desk. Whites are always so beautiful.

Lisa
Knitty, Vintage and Rosy

Skatan sa...

Hej!

Ja det är läckert det här med alla okända fast ändå så kända människor man lär känna i bloggosfären. Jag är lite skadad genom mitt jobb och i o m att jag forskar kring den här typen av frågor. Jag följer både mig själv och allt jag upplever med stort intresse :) Det är läckert hur mycket det ger! Och alla som förundras över den tid de tar...de har inte provat på och känt hur mycket värt det är!!

Du visar som vanligt upp härligt ögongodis! Pysslat och arrangerat har du gjort också så jag känner mig som en idélös toka!

Kraften är på noll några dagar. Jag har precis städat av skrivbordet på jobbet (igår) och i morse klockan 3 satt verkarbetet igång. Det visade sig efter fyra timmar att det var genrep eller falskt alarm eller vad man nu skall kalla det. Jag skulle så gärna vilja ha några dagar då jag fick varva ned...JAG har faktiskt inte tänkt att lillrackarn skall komma ännu. Efter helgen är ok ;-)

Stor kram til dig. (SOm säkert har somnat och ramlat av stolen vid det här laget...)

Skatan sa...

Men GUD vad jag SLARVSKREV! Ursäkta alla miljarders stavfel!!!

/Skämsfröken

Färjtorp sa...

Oj så fint! Här blir man då så rackarns pysselsugen... du gör så mycket fint.
Var hittar du bilder på nätet som man kan skriva ut, tex damer och text o dyl? Passar på att fråga, söker men hittar ej.

Kramar Johanna

Hem och Lycka sa...

Vilket underbart skrivbord, där sitter du fint och pysslar! kram

Ottilias Veranda sa...

Hej,Skönt att du mår bättre!Jag har tyvärr drabbats av datorhaveri och kommer inte åt mina gamla mail!Så kan du skicka din adress igen så att jag kan posta iväg din vinst!

tack!
Liisa på Ottilias Veranda

Ottilias Veranda sa...

Hej,Skönt att du mår bättre!Jag har tyvärr drabbats av datorhaveri och kommer inte åt mina gamla mail!Så kan du skicka din adress igen så att jag kan posta iväg din vinst!

tack!
Liisa på Ottilias Veranda

Elsa sa...

Va' vackert och samtidigt praktiskt! Wow! Fina pysslar! Läckert!

mvh
Elsa

Millas hem sa...

Så enormt fint det blev, och så himla bra med "facken" att lägga pysselmaterial i!

Du har en fantastisk förmåga att få bilderna att se ut som om de kommer från boken med stort B! Du vet vilken jag menar!

Jag säger till dig som jag sa till Paula...hoppas att ni får en jättehärlig helg, och att ni har "inläggsmaterial" att visa för oss sen som inte var med på inredningsutflykten!

Kramis Camilla

Marina sa...

Jättefint!

maiju sa...

Bordet blev jättecharmig - vilken tur att man någon gång hittar en möbler som redan är vit. Man sparar så mycket energi och tid...

Hittade också ett rakspegel i går och NU är det dags att ta fram penslar och målarfärgen (hade inte så mycket tur jag)!

Kul att du är frisk igen! Ha det gott!

Karin sa...

Hej Mia! Skönt att läsa att du mår bättre...när man är sugen på att pyssla igen vet man att man börjar bli frisk igen, eller hur? :) Vad fint det har blivit när du skavt på skrivbordet. Snyggt!

Kollar också efter en rakspegel på loppis men ännu har jag inte sprungit på någon fin. Din är helt underbar! Krya på dig och stor kram från Karin

Tulipa sa...

vad fiiint! (det lät som en knipövning)! Har du ett eget rum för ditt pysslande? Mycket inbjudande ser det ut! Där hade man ju gärna slagit sig ner!
Kram Tulipa

My Lovely Things sa...

Hej Vännen!1
Så skönt att du är bra nu!! Förstår att det var en pärs!!

Skrivbordet blev så fint..Så mysigt at pysla vid det!!
Ha nu det så roligt i danmark.och hemma hos Jeanette..häsla nu alla så mycket från mig..
Jag åker till helsingborg i morgon..sen så blir det lite helsingör på fredag..

ha det så bra..
kram anna

Anna sa...

Hej Mia!

Ja vi har öppet- 9-18.00! Välkommen! Och glöm inte presentera dig!

Och jättefint skrivbord!

Lisa

Sjöboden sa...

Så fint!! Jag letar med ljus och lyckta efter ett sådant skrivbord!

Kram Caroline

Marie sa...

Hej Mia!

Vad skönt att du känner dig bra igen! Vilken tur att vi båda två blev sjuka "rätt" helg, tänk om det hade varit "fel"!!!!! Här insjuknade J i kräksjukan igår också, så nu har vi haft det hela högen. Måtte det dröja riktigt länge tills nästa gång!!!

Vilka underbara bilder, ser ut att komma ifrån Vakre Hjem. Jag blir pysselsugen bara jag ser dina bilder, älskar den lilla hyllan du har bredvid med material! Måste kika lite till på allt fint!

Jaha, nu har jag jobbat färdigt för den här vackan. Imorgon har jag ledig dag och på fredag är det så äntligen dags att få träffas igen. Ska bli superkul!

Ha en bra torsdag min goa vän!
Marie

lottens vita och gröna sa...

vad skönt att du är på benen igen mia, haösfluss är inget kul!

sååååå vackert din pysselhörna är, som tagen ur franska stemingar, guuuuuuuu vad inspirerande att sitta där, kan tänak mig att mycket vackert kommer att skapas där!
ha det goast!

varmkram lotten

Nygammalt sa...

Härligt att höra att du mår bättre nu. Usch för halsfluss!

Skrivbordet är underbart, hade man haft ett sånt fint skrivbord hade man kanske pysslat mer ;) vi säger så... *fniss*

Ha det så bra Mia!
Kram.

Bertina sa...

What a beautiful desk you bought and how you gave it that wonderful antique look. And the way you decorated it, I like it so much. Nice that you write in English again, it is easier to follow than that google translator. Thanks!
Greetings!

Casa Loda sa...

Vilken fin pysselhörna. Jättefint!
Ha det bra!
Annika

Anonym sa...

Skrivbordet blev ju hur fint som helst.. undrar om jag ska våga mig på att göra samma på mitt jag har.. ser ju så bra ut.. ha det bra/Monica

Anonym sa...

Hei Mia,
Good to hear you are feeling better, as we as well can see by the beautiful result of your desk !!! I am also making these soaps, with a little christmas decoration and using ribbon, it is fo the winter-evening-sale i am organising on the 15th of november. Still lots to do...
Bye now, Janneke.

Tusenfröjd sa...

Skrivbordet blev ju verkligen skitsnyggt! Me like a lot:-D
Så det måste du vara väldans nöjd med. Skönt att vara frisk igen kan jag tänka mig. Man blir oftast så utslagen som vuxen och kan ta tid att komma i form igen:
Ha en fortsatt härlig kväll/ Liv

Mitt hvite hus sa...

Vakkert Mia=) Skrivebordet, tingene du har pyntet med:=)Så gjennomført og sjarmerende vakkert=)

Klem Kerstin

Karin Lindström sa...

Hej Mia!

Vad skönt att se att du är piggare! Du skriver alltid så trevligt, och visst är det underbart med bloggvänner. Jag minns när jag hade brevvänner när jag var barn. Nu är det lika spännande att titta in till alla och få kommentarer som att få ett brav då!

Vilken underbar hörna. Jag förstår att du ville provpyssla direkt, skull jag också göra om jag satt så mysigt!

Ta nu hand om dig och ha en fortsatt bra vecka!

Många kramar
Karin

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Nu har fru Blanka kvicknat till! Det är precis så vackert som det bara kan bli när du varit i farten! Jättevackert!
Ha det gott!
kram
nina

Anonym sa...

Butiken heter som sagt Valentin och ligger på gågatan i gallerian! När du går in i gallerian ligger den nästan rakt fram! Fråga folk på stan om du inte hittar.. Dom brukar veta! Ha en underbar dag i Ängelholm, tror säkert att du hittar även lite fina kläder då vi säljer underbara danska kläder! Och vem vet kanske du träffa min sambo Eva i butiken också! Ha det gott... va bra att du mår bättre!

inga Heiddal sa...

Härliga bilder som vanligt... Jättefint skrivbord.. Me like.. I want... I want. Klemmz INGA

Annika Christensen sa...

Skönt att du är bättre. Fint skrivbord och vackar bilder.
Var nu rädd om dig så du inte blir sämre.
Ha det gott
Annika

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej man va kul att se dig på benen igen, el benen och benen, jag skulle suttit för evigt vid det varckra skrivbordet, gud så fint det blev!! Och spegeln, och alla rullar och dina ohyggligt fina tvålar och, och, och... Mari.

Goa sa...

Underbart vackra bilder Mia!
Jag suckar!!!

Nu får du allt vara frisk tills på lördag!...vi ses en sväng då..:)

Största värmande "blifrisk" kramen min, är din...

MiaMaria sa...

Hej Mia!!!

Vilket underbart skrivbord...där vill man ju slå sig ner och börja pyssla direkt......härligt du har pysslat...

Underbara bilder att njuta av....

Härligt att du är frisk!

HA´det så gott!
MiaMaria

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej kära Mia!!!

Men du jag har missat att du är sjuk men på bättringsvägen.....sorry
Sänder här över en massa krya på dig kramar vännen....

underbart fint skrivbord.Skulle bli så fint här...hihihhhi
kommer ihåg att min bror hade ett sånt då vi bodde hemma hos mor & far..hum...kan undra om det finns kvar mån tro...hihihihi..måste genast kolla det...hihihi...
vackra saker du har på bordet oxå.
Ljusstaken är ju bara sååååå fin ju.

Kramizzz
Nilla

Zizzi sa...

Vad fint det blev! Jag skulle inte ha nåt emot att sätta mig vid det skrivbordet och pyssla lite!
Kram cissi

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

Åhh va fint de ser ut som en författare skulle kunna sitta och skriva där... Så romantiskt..
Kram kram Linda

Anonym sa...

Ååå så fint, vill åxå ha ett sånt fint skrivbord. Tycker du har så underbart fina saker och gillar att läsa din blogg.

Anonym sa...

Jag söker oxå med ljus och lykta efter ett gammalt skrivbord - men..... jag har inte hittat det rätta än!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Åh så fint skrivbordet blev! Skönt att ha en pysslhörna, där man kan lämna alla grejer liggande precis som det är... och ta vid nästa gång man vill fortsätta.
Ja nu är det bara en dag kvar så ses vi. Vilken tur att du blev bra till dess!
Kram
Marie

Jenny Oak Fae sa...

TACK för din kommentar!!!

: )

Tyvärr så kan jag inte tipsa dig om nåt trevligt ställe på västkusten, är där så sällan nämligen..!

Ha det GOTT!!!

Kram, Jenny

<3

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ohhh ja jag bara sitter och njuter av ditt vackra skrivbord med alla underbara saker! Ja vilken dröm att få sitta där och pyssla! Själv har jag allt i en kartong och köksbordet som min arbetsplats =)

Kram på dig!

Anita

Anonym sa...

Vilket underbart och charmigt skrivbord du har hittat. Jag förstår att du trivs att sitta där i bordet och pyssla för det är ju såååå jätte mysigt där med hyllan vid sidan om, den söta spegeln och ljusstaken.

Vilken tur att du börjar känna dig bättre !

Kram Kram

Änglahem sa...

Hej Mia,

Phuu det var väl tur att du hann bli frisk till helgens äventyr! Som nog kommer att bli något alldeles särskilt!, men tyvärr så får jag avstå....den tråkiga ekonomin tillåter inte det för tillfället. Håller ju på med sovrumsrenoveringen och sen är det ju snaaaart JUL*ihiii*, och då flyger ju pengarna hej vilt.*suck*
Men du...jag vill ha en fullständig rapport här sedan...vad ni gjorde, vad ni åt, vad ni drack, vilka ni skvallrade om....Ja ALLT typ!*Ler*

Vad snyggt skrivbordet blev, behövde du inte måla om det? Vilken härlig lyx! jaa...bara att göra det rent med lite slit. Precis ett sådant är jag nån gång, vilket ju är då som ofast på jakt efter. Men M undrar då vart jag ska ställa det? Alltså suck...karlar!...det löser ju sig, det borde han väl veta vid det här laget, eller?*asgarv*

Ha det så gottigt goaste vännen!!
Hälsa Alla där nere i Skånland från mig! och Ha det så kul!

Kramar, från Tjötan Ulrika

Liten Bod sa...

Så fin din pysselhörna blev! Jättehärliga bilder. Jag vet inte hur jag ska få plats med allt fint jag vill ha framme i arbetsrummet. De får väl rotera lite :) Tack för mer inspiration! Kram, Tina

Unknown sa...

Va fint du har gjort som vanligt gumman!!

Kul att du är på gång igen!! Det är jag med... kramar till dig från lilla Pian

Lallis - liv och leverne sa...

Jättevacker pysselhörna:)
Kram Lallis

me and alice sa...

Underbart skrivbord. Du har fått till ett sånt vackert slitage på det!!
Vad är det för ett läckert fack du har ståendes bredvid? Älskar allt sånt man kan samla pryttlar i...
Hoppas du har kryat på dig nu?
Visst är mina skyltar till salu. De kostar 80:-st + frakt. Vill du ha en är det bara att maila mig vad du vill det ska stå så fixar jag en.
kram Susanne

Sofie sa...

Vad skönt att flussen har gett med sig och att du är piggare! För inte är det ju roligt att vara sjuk inte :) Vilka söta tvålinslagningar du gjort, blir genast sugen på att själv göra något liknande... men måste först ha tag i fint, gammalt papper. Vad vackert skrivbordet blev med lite slipning! Kram, Sofie

Emma sa...

Så fint skrivbordet blev:) Mina barn har ett varsitt sådant. och jag har ett på jobbet. Tycker dom är super fina, fast det finns många av dom:P
Kram Emma

Hem och Harmoni Marie sa...

Välkommen tillbaka, skönt att du är på benen igen!
Skrivbordet är såå fint! Passar ju hur bra som helst hos er.

Kram Marie

LOPPISLIV sa...

Hej Mia! Så fint ditt skrivbord ser ut, superfina bilder. Mitt är precis likadant(fast mitt ännu inte är målat) t.o.m beslagen är samma. Längtar nu till det ska bli vitt och lika fint som ditt. Ja imorgon bär det av. Så himla spännande det ska bli. Jag ska jobba 6timmars dag imorgon så jag kör nog vid 14.30 tiden då bör jag vara där ca kl 16.30-17.00 så vi kommer nog ungefär samtidigt :-) Håller med det är precis som julafton...hihi. Då syns vi imorgon. Kraaaam Paula

Designe sa...

Åh, va fint skrivbordet blev och så fina saker där ovanpå oxå! Ser verkligen gammalt och lantligt ut!
När var det du skulle va med i nån inredningstidning? Var det aftonbladet?
Kram :)

Sublim design och Blossom kitchen sa...

Väldigt vackert skriv bord, med det slipade stilen:)
Så söta saker du har på skrivbordet också!
Må så gott!
/S

Evelinas hus sa...

Oj vilken vacker pysselhörna. Skrivbordet är jättefint, fint med hyllorna du ställt på kanten.
Skönt att du är på benen igen.
Kram Caroline

Unknown sa...

Japp visst vet du vad det gäller! det är så skoj! Hoppas att du har det gott på din danmarksresa, jag är inte det minsta avvis...ler,hihih
Kram Petra

Hannis sa...

Så,så läckert!
Fint med pysselhyllan på sidan också.

Skönt att du är piggare!
Hoppas du får en riktig kanonbloggträff i helgen!!

Kram Hannis

mig & alice sa...

Åhhh, vad jag önskar att jag hade ett ställe i huset där jag kunde få sitta och pyssla...har alldeles för många barn, hihi får ju inte plats.

Skrivbordet blev verkligen jättevackert sedan du gett díg på det.

Måste kännas helt otroligt mysigt att få sitta där och känna kreativiteten vakna till liv. Precis en sådan plats blev det ju :-).

Ha en härlig helg!
Kraam
Melinda

Annas skattkammare sa...

Åhh nu blev jag inspirerad, jag har ju ett likadant skrivbord och nu tror jag att jag ska övertala sambon om att det ska få färg på sig! =) Kram /Anna

H A N N A S - F O R M sa...

Tack söta för fin hälsning..men du..vad otroligt många vackra saker du har..vill ha allt!

KRAM
Hanna

Unknown sa...

I am all for your translation. It is way better then Google's. Thank you for changing your mind.
Love the desk. You always find such nice items.
Bye,
Marianne

Sea Angels sa...

Hi Mia gosh yes your english is fabulous....the google translator can give some very strange translations, highly confusing ha ha...
So glad you are well again. Your desk is looking pretty fab especially with all of your gorgeous things on it. I like the soap very much, it is so easy to turn a simple item into a beautiful gift, and yours looks lovely, have a super time tommorow.
Hugs Lynn xxx

Hulda sa...

Utrolig INSPIRERENDE bilder, Mia! Jeg koser meg! Så vakkert bordet er, og for et herlig fat du har med masse gamle treruller. :)

Living by Milla sa...

Vad skönt att du är bättre - halsfluss är inte att leka med.
Skrivbordet är så vackert med alla fina detaljer. Vilken underbar pysselhörna!

kram vännen!
Camilla

Anonym sa...

Hej Mia! Vad härligt att du är bättre!

Ditt skrivbord är riktigt fint, och jag gillar den lilla "hyllan" du har ställt på... mycket enkel och bra idé.

Ha en skön helg!

Många kramar M

♥ Pia... sa...

Hej Lilla Blanka..så fint ..nu var det väldigt synd att jag ska gå tilljobbet snart..för jag fick en liten pysselkick när jag såg dina fina inslagna saker..och skrivbordet sen..så fint..har inte målat mitt än..är såå vnkig på vilken vit färg jag sak ta..v-slip med grön umbra i eller..vitt bruten till äggskal..blir nog den första??..fast då måste jag ha ett lack uppe på..mycket jobb.....ja tänk om man kunde vara med i er lilla bloggträff i morn..gud så roligt..jag avundas er ..väldigt mycket vill jag lova..och Danmark sen...vojne vojne.. ...vi får väl se lite fina bilder sen hoppas jag..ha en skön resa...och glöm inte andas emellanåt..hihih.....jag antar att munnarna kommer att gå ...kram..PIA

Lindesnäs-Annika sa...

Ditt skrivbord är sååå läckert. Jag visade det för min älskade sambo för vi försöker inreda en kontors/pysselhörna i sovrummet och jag vill ha ett skrivbord liknande ditt i stilen. Han bara fnös och sa "så litet bord kan vi inte ha"...... arrrrghh män......
Jag blev så sur så han tipptåade runt mig resten av kvällen. Det var ju stilen jag visade inte storleken.....
Ditt skrivbord är hur elegant som helst och det var smart med den lilla hyllan!! Fina bilder som vanligt, jag har gått och spanat in mig på en liten digital systemkamera och tänker hela tiden "då kan jag ta lika fina bilder som Mia".. hihi Kanske inte men bättre än nu iallafall....

Nog svammlat det blev ju en jättelång kommentar, men så har jag inte hälsat på på länge.

Ta hand om dig!

Stora bamsekramar!!!!!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg vennen! Åhhh du altså, bordet ble sååååå nydelig!

Gleder meg til å finne igjen mitt pusselhjørne...bare rot og kaos overalt her siden vi pusser opp. Så jeg gleder meg til å se fine saker igjen rundt om, istedet for malerkoster og fule burker hihi.
Ha en flott helg.
Klem

Anonym sa...

Hejsan, vilken otroligt fin blogg du har! Får man fråga vart du har hittat skrivbordet - jag jagar precis ett sådant!

Förstår att du har mått dåligt, har inte läst varför men är glad för din skuld att du mår bättre. :)

/Bettina

ängeln i vitt sa...

Hallojsan!

Skönt att höra att du är på bättringsvägen.

Ditt skrivbord och allt på, runt och under är superfint...suck.

Nu får du ha en trevlig resa med alla bloggisar... avis är jag allt.

Hälsa Danmark.. hihi.

Kram Carina

mysiga heestrand sa...

Ha en skön helg. Du visar alltid så fina bilder.
Kram
Marita i Heestrand

Inspiration i vitt sa...

Men hur kan du få till allt så att det ser så härligt ut Mia, jag förstår inte det hihihi.
Nu blev ju ditt skrivbort så där härligt slitet precis som det ska vara såå befriande vackert.
Också har du ju så mycket mysigt som vilar ovanpå oxå.
Ha det nu så himla roligt på bloggträffen och jag förstår att ni kommer ha såååååå roligt.
Kram till dig vännen/Ingela.

Biene sa...

Hallo!

I´m only locking for your photos.
And I have to say:
WONDERFUL !!!!!

Many greetings,
Biene

Anonym sa...

Hej!
Vilken underbar blogg sida du har!!! Love it, love it, love it!
Kramar Erika

Anonym sa...

Oj så fina saker du har, verkligen underbar stil! älskar rullarna som du har spetsen på. jag har försökt få tag i sådana på loppis och liknande ställen men hittar inga... Har du någon idé var jag skall leta? tack för härlig bloggläsning!:)

Anonym sa...

Oj sicket fint skrivbord. JAg har faktiskt ett liknade i mitt hobbyrum fast det är brunt, funderar på att måla det vitt. Väldigt fin blogg du har, massor med insperation. Tack! =D

yanmaneee sa...

adidas yeezy
adidas gazelle
adidas tubular
kevin durant shoes
nike x off white
kyrie irving shoes
off white shoes
nike air vapormax
golden goose sneakers
yeezy boost 700

Unknown sa...

u9z32f9v79 a9v63a8l15 a7l71z2e53 y0r80e6o27 g8e75w3s92 c1d89a5k54