söndag 30 november 2014

Första Advent ~ First of Advent

Idag vaknade jag jättepigg och fylld av energi, en sådan underbar känsla! Speciellt när man har legat inne i två veckor med en envis infektion.

Jag har varit på en lång skogspromenad i solskenet, och sedan har jag och Herr Blanka varit på lite julshopping och ätit en god lunch ute. En riktigt bra söndag med andra ord. Jag rullade ihop en linnehanduk, band ett grovt snöre om och dekorerade med lite kanel, stjärnanis och en grankvist. 
Ett litet tips inför kommande juldukningar...


Nu står december för dörren och jag börjar få riktig julkänsla, men än så länge har jag inte pyntat något här hemma. Förutom ett par hyacinter och lingonkransar. Pyntet brukar smygas fram allt eftersom :-)

Ha en jättefin kväll!
Kram
Mia
-

8 kommentarer:

Carmen Country sa...

Buonasera Mia, bello quest'ultimo post Natalizio!!! un po' vintage ed elegante, complimenti.
Un cordiale saluto da Carmen...Milano...Italia

Meta sa...

En så fin dukning måste göra att maten smakar mycket gott.Det sägs ju att man äter med ögat också.
Ha en fin adventskväll
Kram Meta

AnaCristina sa...

Drömgården sa...

Låter verkligen som en toppen söndag! (speciellt om du legat inne så länge) Tänk så snygg en dukning kan bli med enkla medel?!
Ha en bra start på veckan!
/Kitty

angie sa...

hallo, mia, ihre weihnachtsdekoration ist sooo süß, ich liebe das schlichte geschirrtuch und die dekoration!!! danke für die wunderschönen bilder und inspirationen, einen schönen 1. advent wünscht angie

Paqui Galán sa...

Me encanta ♥

HWIT BLOGG sa...

En dukning i min stil! Får nog kolla var jag har mormors alla linnehanddukar, tack för tipset! Låter som en skön 1:a advent och hoppas du känner dig bättre nu...
Varm kram till dig,
Titti

Camillha sa...

Så fint du har! Blir så glad när jag går in på din blogg och tittar. Har själv varit Bloggoskrivare ett tag eftersom jag har tusen andra saker som tar min tid.
Så skönt att bara sätta sig ner och se hur andra har det och få en massa inspiration.
Tror jag vet hur jag ska duka i jul! Tack för det fina tipset!
Kram Camillha i Sala