onsdag 19 september 2007

Mys

Jaha, då var hösten här,*swisch så var sommaren över* ,det var till och med någon grad frost i natt, *brr*. På dagen var det fortfarande ganska varmt, men när vi kom hem kändes det ändå läge att tända en liten brasa och tända ljus och lyktor och sätta sig med en kopp te. Under kvällen snickrade och målade jag på en bordsskiva till det gamla Singerunderedet, så om ett par dagar hoppas jag kunna visa lite bilder på ett färdigt bord ;)

Här är vår Contura-spis som vi köpte förra året, jag gillar den jättemycket :)


Här ett par av alla ljus/lyktor jag har i huset :D Jag ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén.. :(

Foto: Lilla Blanka

10 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Vilka härliga bilder med kvällsljus! Må gott! Kram!

Lilla Blanka sa...

Tack "uppe på vinden", ja de känns som det börjar behövas lite extra ljus och värme nu ;)
Kram!

Min Skattkammare sa...

Höstmys är härligt, ja, ialla fall nu när det inte blir mörkt kl. 15:30, eller hur!? Då har man hunnit tröttna! Ialla fall jag! hi hi
Vilken ljuvlig trädgård du visar!
Kram

Nina sa...

åhhh man kan nästa höra elden spraka ....så mysigt ni måste ha det i höstrusket ...kanske det är en sån man ska önska sig i julklapp. kram

Lilla Blanka sa...

Ja det är verkligen skönt med en liten brasa. Helst skulle man ju vilja ha en kakelugn eller en gammaldags öppen spis förstås ;)

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

hej!vilka mysiga bilder...hm...det gör inget att detär ruggigt när man ser dessa. Tack för din kommentar. kram

Anonym sa...

Vilken mysbrasa och mysigt med ljus! Kram :)

Marie sa...

Riktigt härliga mysbilder.

Kram Marie

Engsroom sa...

Härliga bilder har själv haft en sån öppen spis i mitt förra hus den var bra och gav mycket värme ifrån sig när man tände sig en brasa sen är den ju snygg också.
Vi har skaffat lite ved för att kunna elda lite i våra öppnaspisar, annars så har vi centralvärme så det är bara för mysfaktorn. Har faktiskt en öppenspis i mitt sovrum nu som jag alltid drömt om tidigare.
Ella

Lilla Blanka sa...

Engsroom, en öppen spis i sovrummet låter så mysigt *mmm*, tänk att kunna ligga kvar i sängen och äta frukost en ruggig vinterdag med brasan skönt sprakande. Har du bilder på dina öppna spisar skulle det vara kul att se.
Kramar på er!