Idag bakade jag bröd. Det blev ett kryddigt nötbröd som jag bakat förut. Pepparkakskryddorna gör att det passar utmärkt med en bit gräddädelost på (fastän det inte är jul, hihi). ♥
Brödet innehåller inget mjöl, så det passar perfekt både för glutenintoleranta och de som äter enligt lchf.
Jag gjorde även ett litet påskägg i vintagestil idag. Det hör till traditionen att jag gör ett nytt ägg varje år :-)
Jag har helt snöat in på fjärilar för tillfället, så i år fick det bli ett ägg med gammalt fjärilstryck som dekor.
Ha det så gott!
Kram
Mia
-♥
Beautiful photos!! And I love the butterfly Easter egg!
SvaraRaderaHave a lovely week.
Sincerely,
Melinda
Fler än jag som snöat in på fjärilar ser jag De är fina. Ägget var ju jättefint.
SvaraRaderaBrödet ser gott ut, kan du ge ut receptet?
Ha en fin vecka
Kram Meta
Hej goa du !!
SvaraRaderaÅhhh så fint litet ägg med fjäril på..och vilket smarrigt bröd !!
Kraaam Anette
Vilket fint ägg och så smaskigt brödet ser ut!!
SvaraRaderaKram Anna
Fint ägg :)
SvaraRaderahur har du gjort det ?
pepparkakskryddor är väl aldrig fel.. =) Fint ägg du gjort, inspirerande!!!
SvaraRaderaKram från Malin
Så fint ägg du gjort fjärilar och trollsländor är bland det vackraste man kan se... Ha en underbar kväll, Lotta
SvaraRaderaMmmmm....det så jo bare utrolig godt ut:)
SvaraRaderaOg for et nydelig egg du har laget:) du er bare så kjempe flink og idee rik:)
Nydelige bilder
Klem Merete
I've always been a fan of butterflies; I'm also a big fan of bread. And this bread looks nothing short of wonderful.
SvaraRaderaHello Mia! Your egg is really beautiful with this butterfly! And your bread looks so delicious ... I wish you a nice week! With love, Geli
SvaraRaderaHärligt det ser ut på dina bilder! Vilket fint påskägg du gjort=)
SvaraRaderaKram
Vore gulligt om du delade med dig av receptet på brödet.
SvaraRaderaÄr glutenintolerant så tar tacksamt emot alla tips om goda bröd!
Påskägget ditt var riktigt fint.
Kramkram till dig,
Anneli
Så fina bilder Mia. Åhhh vad jag blir inspirerad....
SvaraRaderaIvrig, ivrig, ivrig *ler*
Kram sötis
super! so cute!
SvaraRaderaHej jag älskar bara din blogg!! läser den ofta! du är min inspiration och jag har just startat en egen blogg! jag är 21 år och bor i lägenhet som jag skapar till min lilla shabby chic dröm! snälla länka mig jag skulle bli så tacksam!! ha en toppen dag <3 / linnea www.livinglinnea.blogspot.se
SvaraRaderaBrödet ser riktigt gott ut och jag förstår att det passar med ädelost.
SvaraRaderaÄgget blev så fint med fjärilsmotivet! Det fick mig att tänka på en silkekokong och mullbärsfjärilen.
Kramar till dig!
Cia
Åh så härliga bilder! KRAM Petra
SvaraRaderaOi wau ;) <3
SvaraRaderaSå fint ägg! Och brödet ser underbart ut! Kramar en trött onsdag
SvaraRaderaHej Fina! Vilket vackert ägg och brödet ser jättegott ut:)) Härligt med bröd utan mjöl och att det smakar gott oxå;)) Hoppas marssolen värmer på nästippen och att du får en fortsatt skön vecka:))
SvaraRaderakraaaaam kråke
Tack för receptet, slall jag prova!!! Kram Anna
SvaraRaderawow så mange vakre bilder på bloggen din.
SvaraRaderaog påskeeggene dine er bare kjempefine. begynnte å glede meg nå. Eg få gå på jakt etter påskegg som eg kan pynte sånn som du.
klem nita
What a lovely blog you have. I have enjoyed your beautiful photographs and appreciate your healthy life style. Your nut bread looks so good .. I must try to make it, if I can find almond flour .. or do you make your own? sending warm wishes from Hockleyvalley, Ontario Canada
SvaraRadera